Back to All Events

Ættermiddagsblues // Krambua

  • Krambua 12 Krambugata Trondheim, Trøndelag, 7010 Norway (map)

Ettermiddagsblues på Krambua i Trondheim, arrangert av Trondheim Bluesklubb.

Rod slår sammen sine evner på gitar, bass og perkusjon i sitt soloprosjekt. Han skaper et rikt, ektefølt og jordnært lydbilde som ikke er mindre enn sensasjonelt ved hjelp av talent, oppfinnsomhet og timesvis med arbeid. 

Ingenting av det han spiller er tatt opp på forhånd, alt skjer live med godt rom for musikalsk lek og improvisasjon. Rod har det best når han kan dele sin musikk med et engasjert publikum og du kan virkelig føle at han nyter hvert eneste utmattende sekund!

roddeville-event-fb-ettermiddagsblues.jpg

Afternoon Blues Sessions at Krambua in Trondheim, hosted by Trondheim Bluesklubb.

Rod is bringing his guitar, bass and percussion skills together in his one-man-band project. Creating a full, heartfelt and authentic sound that is nothing short of sensational with the aid of talent, ingenuity and hours of work. 

Nothing he plays is pre-recorded, it's all happening live with plenty of room for musical play and improvisation. Rod is genuinely happy when he gets to share his music with an appreciative audience, and you can really tell he enjoys each exhausting minute of it!

Earlier Event: 21 September
Barrock Dockside
Later Event: 14 January
Cicle Blues & Braves // NostreSecret