Back to All Events

Barrock Dockside


  • Barrock Dockside 6 Yrjars gate Brekstad, Sør-Trøndelag, 7130 Norway (map)

Tilbake til Barrock Dockside i Brekstad. Showet har mer trøkk enn aldri før - gå ikke glipp av konserten!

Rod slår sammen sine evner på gitar, bass og perkusjon i sitt soloprosjekt. Han skaper et rikt, ektefølt og jordnært lydbilde som ikke er mindre enn sensasjonelt ved hjelp av talent, oppfinnsomhet og timesvis med arbeid. 

Ingenting av det han spiller er tatt opp på forhånd, alt skjer live med godt rom for musikalsk lek og improvisasjon. Rod har det best når han kan dele sin musikk med et engasjert publikum og du kan virkelig føle at han nyter hvert eneste utmattende sekund! 

roddeville-event-fb-no-text.jpg

Back again at Barrock Dockside in Brekstad. The show packs a punch like never before - be sure not to miss it!

Rod is bringing his guitar, bass and percussion skills together in his one-man-band project. Creating a full, heartfelt and authentic sound that is nothing short of sensational with the aid of talent, ingenuity and hours of work. 

Nothing he plays is pre-recorded, it's all happening live with plenty of room for musical play and improvisation. Rod is genuinely happy when he gets to share his music with an appreciative audience, and you can really tell he enjoys each exhausting minute of it!

Earlier Event: 13 September
Ila Brainnstasjon
Later Event: 9 November
Ættermiddagsblues // Krambua